удобство и лукс

Ресторант "Медичи"


    Ресторантът е посветен на известното семейство олигарси Медичи, чийто представители нееднократно са управлявали Флоренция между 12 и 16 век. Ликове на архиепископи, папи, кардинали, дукове от фамилията Медичи са част от светлия интериор наред с автентичното обзавеждане с маси и столове от масивно дърво.

 

   В допълнение към ресторант Медичи,на ваше разположение е зала  “АНТИКА РОМА”. Напълно заслужаваща своето име, зала “Антика Рома” пресъздава духа на древен Рим. Патинираните оранжево- жълти стени са изписани с фрески, стенописи и каменни гравюри, а запалените факли напомнят за древноримските гладиатори и техния начин на живот.

 
         

   В ресторанта можете да се насладите на авторска Европейска кухня  и подбрана селекция от вина. Тихата италианска музика и уютната атмосфера допълват усещането за изискан италиански лукс в епохата на Ренесанса.

С грижа за вашето здраве подбираме винаги първокласни естествени продукти, защото качествената храна е на първо място уважение към личността, грижа за здравето и удоволствие от живота.Всепризната истина е, че човек се храни първо с очите си. Именно затова нашите кулинарни специалитети са изкусно оформени с изискан вкус и въображение, за да погалят и поглезят първо сетивата ви и професионално поднесени, за да се насладите на истинските европейски изкушения. Отличната храна, кристално чистия планински въздух, величествената гледка, която се разкрива, и уникалния стил на ресторант “Медичи”,  подплътени със сърдечно, топло и приятелско отношение, правят ресторанта различен от всички останали!

                             Добре дошли!