неповторима римска атмосфера

Хотелът разполага с общо 13 стаи и 1 апартамент

прекрасна обстановка

Детският кът е разположен в непосредсвена близост до ресторанта
.

Бутиков хотел КОЛОЗЕО

hotel-front

  Бутиковият хотел “Колозео” е малък фамилен хотел,разположен в спокойна тиха местност в полите на Пирин на 1.8 км от град Сандански и разкрива неповторима гледка към планината.

Хотел "Колозео" разполага с общо 13 стаи като част от тях са с възможност за допълнителни легла и 1 апартамент. Съобразени са със съвременните критерии за удобство и комфорт и са оборудвани със самостоятелна климатизация, TV, безжичен интернет и санитарен възел. Всяка от тях разполага с балкон,разкриващ красиви гледки към величествената Пирин планина.

С необикновената си архитектура и тематичен замисъл хотелът пресъздава автентичната атмосфера на древния Рим. Стилът на италианския шарм е пресъздаден чрез фасадното оформление на сградата и пренесен в интериорното изпълнение на ресторант “Медичи”, залата към ресторанта “Антика Рома” и уникалните по рода си стаи, всяка от които носи име на световно известни личности и места в тогавашен Рим. Павароти, Леонардо да Винчи, Данте, Микеланджело са само част от личностите, на които са посветени и тематично обзаведени в специфичния за тях стил стаи.

Хотелът е подходящ както за семейни почивки, така и за организирани мероприятия, тиймбилдинги, бизнес срещи, официални коктейли, семейни и сватбени тържества. Опитваме се винаги да предложим на нашите клиенти атрактивни оферти, сезонни промоции и подходящи пакетни цени. Нашата основна цел е пълноценната почивка на вас-нашите гости,за които се грижим с удоволствие и професионализъм. Ние вярваме, че вашата положителна оценка е нашата най-ценна награда и най-добър стимул за развитие напред.


Заповядайте и се уверете сами.   Добре дошли!